Дослідження методом ЯМР латексної витяжки з BROSIMUM PARINARIOIDES
Attachment | Size |
---|---|
full_text.pdf | 204.92 KB |
[1] Nascimento A.: MSc thesis, Universidade do Amazonas, Manaus, Amazonas, Brasil 1999.
[2] Nascimento A., Tavares M. and Nascimento R.: Int. J. Polym. Mat., 2007, 56, 31.
[3] Nascimento A. and Tavares M.: Int. J. Polym. Mat., 2007, 56, 115.
[4] Sarwata S. et al.: Pharmacol. Res., 2001, 43, 132.
[5] Harris R.: The Fifth Int. Conf. on Application of Magnetic Resonance in Food Science, Aveiro, Portugal 2000, I, 1.
[6] Gil A.:ibid, 43.
[7] Sacchi R.: ibid, 20.
[8] Tang H. and Hill B.: Biomacromolecules, 2003, 4, 1269.
[9] Silva E., Bathista A., Tavares M. et al.: J. Food Sci.Agric., 2005, 85, 2269.
[10] Rodrigues T., Tavares M., Preto M. et al.: Int. J. Polym. Mat., 2008, 57, 1119.
[11] Silva E., Tavares M., Miguez E. and Nogueira J.: ibid, 594.
[12] Conte P., Spaccini P. and Piccolo A.: Prog. Nuc. Mag. Res. Spec., 2004, 44, 215.
[13] Costa P., Tavares M., Silva E. et al.: Int. J. Polym. Mat., 2007, 56, 1135.
[14] Silva E., Tavares M. and Nogueira J.: ibid, 1119.
[15] Silva E., Tavares M. and Nogueira J.: J. Nano Res., 2009, 4, 117.