Віброкавітаційне знезараження дріжджових стоків пивоваріння
Attachment | Size |
---|---|
full_text.pdf | 151.78 KB |
[1] Saprykina M., Samsoni-Todorov A., Goncharuk V.: Khimiya i Technologiya Vody, 2009, 31, 575.
[2] Leonov V. (Ed.): Technologiya Ochishcheniya. PP Vyshemirskyi, Kherson 2008.
[3] Shevchuk L., Starchevskyy V.: Kavitatsiya. Fyzychni, Khimichni, Biologichni ta Technologichni Aspecty. Lvivska Polytechnica, Lviv 2014.
[4] Mason T., Lorimer J.: Applied Sonochemistry: Uses of Power Ultrasound in Chemistry. Wiley-VCH Verlag GmbH&Co., London 2002. https://doi.org/10.1002/352760054X
[5] Mahvi A.: Iran. J. Publ. Health, 2009, 38, 1.
[6] Koval I., Kislenko V., Starchevskyy V., Shevchuk L.: J. Water Chem. Technol., 2012, 34, 112. https://doi.org/10.3103/S1063455X12020075
[7] Shevchuk L., Nikulyshyn I., Falyk T.: Nauk. Visnyk Nats. Lisotechn. Univ., 2016, 26, 185.
[8] Slyusarenko T.: Laboratornyi Prakticum po Microbiolohii Pyschevykh Proizvodstv. Legkaya i pishchevay prom., Moskva 1984.
[9] Kulkiy L., Goronovskiy I., Koganovskiy A., Shevchenko M.: Spravochnik po Svoistvam, Metodam Analiza i Ochistke Vody. Naukova dumka, Kyiv 1980.
[10] Starchevskyy V., Shevchuk L., Aftanaziv I., Strogan O.: Pat. UA107769, Publ. Feb. 10, 2015.